Ilman visuaalista ilmettä ei ole brändiä

 

Visuaalinen ilme eli yritysilme on minkä tahansa brändin perusedellytys. Sen avulla erotut kilpailijoista ja viestit laadustasi.

Me autamme yrityksiä ja organisaatioita viestimään olemassaolostaan, tuotteistaan ja palveluistaan merkityksellisillä kuvilla ja sanoilla. Eli luomme, kehitämme ja uudistamme brändejä ja visuaalisia ilmeitä.

Visuaalisen ilmeen suunnittelua tulee ajatella kokonaisuutena, jossa muotoillaan aina vähintään logo eli tunnus sekä värimaailma ja typografinen tyyli. Muita visuaalisia elementtejä ovat usein kuosit, ikonit, informaatiografiikan tyyli ja tietysti valokuvien tunnelma ja käyttötapa.

Aloitamme ilmeen suunnittelun asiakkaan tavoitteiden, identiteetin, kohderyhmän ja arvojen ymmärtämisellä. Tämä vaihe on erittäin hyödyllinen kaikille toimijoille ja korvaamaton etenkin niille, jotka eivät ole vielä pohtineet brändiinsä liittyviä kysymyksiä kokonaisvaltaisesti.

 

Hauska tutustua!

Merkitys on monipuolinen muotoilutoimisto Helsingissä. Asiakkaisiimme lukeutuu niin pieniä kuin isojakin yrityksiä, järjestöjä ja julkishallinnon toimijoita monelta eri alalta. Lähdemme innolla mukaan uusiin suunnitteluprojekteihin. Tutustu palvelupaketteihimme!

Harkittu visuaalinen ilme on sovellettavissa missä tahansa tuotteessa, palvelussa sekä markkinoinnin ja viestinnän kanavassa:

 • verkkosivut

 • pakkaukset

 • mainokset

 • oheistuotteet

 • mobiilisovellukset

 • sosiaalinen media

 • raportit ja julkaisut

 • toimitilat ja myymälät

 • työvälineet

 • ajoneuvot

 • jne.

 
 
Merkitys Design visuaalinen ilme hero.png

Visuaalisen ilmeen palvelupaketit

Meillä on kaksi kattavaa palvelupakettia, ja 10+, joista voit valita teille parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Strateginen työ

10+

Kilpailijavertailu×
Brändin asemointi×
Nimeäminen×
Äänensävy×

Visuaalinen ilme

Logo××
Värimaailma××
Typografiset valinnat××
Käyntikorttipohja××
Asiakirjapohja××
Presentaatiopohja××
Kuvallisen viestinnän suunnittelu×
Ikonit×
Informaatiografiikan tyylimäärittely×
Kuosit ja muut graafiset elementit×
Brändi tilassa (mm. kyltit ja opasteet)×
Luonnoskierros××

Brändinhallinta

Visuaalisen ilmeen ohjeisto××
Visuaalisen ilmeen aineistopankki××
 
 
vinjetti-1.gif
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voit tiedustella myös muista suunnittelupalveluistamme.

 

Muun muassa seuraavat toimijat ovat luottaneet asiantuntemukseemme.

Aalto-yliopisto, ARTS Books, Helsingin Kaupunki, Helsingin Sanomat, Journalisti, Kuntarahoitus, Oikeusministeriö, Nuutajärven lasikylä, Opettaja, Otava, Siemens, Sievo, Siltala, SYL, Veikkaus, Vanhempainliitto, VTT

 
Merkitys1-Tuomas-Karkkainen-Safa-Hovinen-photo-by-Maija-Astikainen.jpg

Esimerkkejä visuaalisista ilmeistä

 

Alla on joitakin yritysilmeitä, jotka olemme luoneet hyvin erilaisille asiakkaille. Voit katsoa lisää työnäytteitämme täältä.

 
 

Airaksinen Attorneys

Merkitys toteutti suomalaiselle teknologiaan erikoistuneelle Airaksinen Attorneys -asianajotoimistolle raikkaan visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston. Brändin lähtökohtana on viestiä laadukkaasta ja osaavasta lakiasiantuntijasta erityisesti ulkomaisille asiakkaille. www.aalaw.fi

 

Lämpökarhu Oy

Loimme energiaremonttien toteuttajalle, Lämpökarhulle, brändistrategian ja kilpaillulla alalla erottuvan visuaalisen ilmeen. www.lampokarhu.fi

 

Silvere

Kehitimme metsäinventaarion ja arvonmäärityksen mullistavalle Silverelle nimen, brändistrategian ja visuaalisen ilmeen. Suunnittelimme Silveren tunnukseksi pelkistetyn puu-ikonin, joka viestii palvelun tarkoituksesta ja helppokäyttöisyydestä.

 

Mediakollektiivi

Merkitys muotoili viestintäalan asiantuntijaverkosto Mediakollektiiville visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston . www.mediakollektiivi.fi

 

Nuutajärven lasikylä

Suunnittelimme historialliselle Nuutajärven lasikylälle monikäyttöisen visuaalisen ilmeen. Tunnus voitti lisäksi palkinnon logokilpailussa. www.nuutajarvi.fi

Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä tarjouspyynnön tai muiden asioiden merkeissä.

 
Olen kiinnostunut seuraavista palveluista *
 

Yhteystiedot

Merkitys Design Oy
Vanha Talvitie 11 C, 2. krs
00580 Helsinki

+358 40 840 1707
info@merkitys.eu

Merkitys2-Tuomas-Karkkainen-Safa-Hovinen-photo-by-Maija-Astikainen.jpg